Főoldal
Elérhetőségek:
Web: www.e-poster.hu
E-mail: info@e-poster.hu
gyenesemese@t-online.hu
Telefon: +36/30/559-8239
+36/37/370-403

Mesés poszterek

Természetes igény mindenki számára, hogy otthona lakályos legyen, s kellemes hangulatot árasszon. Egy anya számára pedig különösen fontos, hogy születendõ gyermekét csodás babaszoba várja. A szép bababútorok, gyerekbútorok önmagukban még nem elegendõek ahhoz, hogy a bababirodalom valóban teljes legyen. Az üres falak ridegen hatnak, a színes dekorációk viszont kedves, vidám mesebirodalommá varázsolják a gyerekszobát. Jól mutatnak a közvetlenül a falakra festett meseképek, a dekorációs falfestések, melyek hosszú idõre erõsen meghatározzák a szoba hangulatát. A falfestéses dekorációval szemben lényegesen praktikusabb díszítés a mese poszterekkel való dekorálás, melyek bármikor könnyedén variálhatóak és egyszerûen lecserélhetõek!

Cs. Gyenes Emese színes illusztrációi által a mesék fantáziavilága költözik be gyermeke szobájába. Válasszon és rendeljen e mesés poszterek és matricák közül, melyekkel nem kifejezetten csak a gyermeke szobáját díszítheti!

Cs. Gyenes Emese színes poszterei 50cm×50cm-es, 50×40 cm-es, valamint 50cm×70cm-es méretûek, fényes fóliával bevontak, így azok igen tartósak és könnyedén tisztíthatóak. Válasszon közülük kedvére!

Díszítheti még otthonát, s meglepheti Családját, Barátait Cs. Gyenes Emese eredeti mûveirõl készült mûvészi nyomatokkal is! E sorszámozott, mûvészi nyomatok, képeslapok, üdvözlõkártyák valódi kézzel merített papírra készültek Vincze Mátyás Papírmerítõ Mûhelyében ( H-8000, Székesfehérvár, Lehel u.31.; vinczematyas@gmail.com; http://www.mepmeritettpapir.hu

Igényét akár most rögtön, a megrendelõlap kitöltésével e-mailben, vagy akár szóban, telefonon is eljuttathatja hozzánk!

Szerezzen örömöt e kedves mesés poszterekkel, mûvészi nyomatokkal és festményekkel Családjának, Barátainak!

A posztereket és a mûvészi nyomatokat Magyarországon belül a Magyar Posta által, postai utánvétellel, 1 héten belül juttatjuk el Önhöz!
A poszterek és nyomatok ára a csomagolási és postai költséget nem tartalmazzák. Csomagolási költség: 300 Ft/csomag. Az utánvételes postaköltség (súlytól függõen) Magyarországon belül: k.b. 800 Ft/ csomag (nagyobb mennyiségû megrendelés esetén max.1490 Ft/ csomag).

Magyarországon kívüli megrendelés esetén csak akkor tudjuk küldeményét postázni, ha a megrendelt termékek ellenértékét, valamint a csomagolási és postaköltséget egy összegben átutalja bankszámlánkra (10103551-05917751-00000009)! Megrendelését követõen mi visszajelzést küldünk az Ön e-mail címére, a bankszámlaszámunkra átutalandó pontos összegrõl. Amint rendezte a banki átutalást és megérkezik számlánkra a megfelelõ összeg, a megrendelt termékeket mi azonnal postázzuk az Ön részére! Küldeményét a Magyar Posta (www.posta.hu, www.mpl.hu) által, nemzetközi postacsomagként juttatjuk el Önhöz. A postaköltség súly és távolság függvényében változik. Csomagolási költség 2 Euro.

Megrendelésekor, - a "Megrendelhetõ poszterek" oldal alján -  legyen szíves minden kért adatát pontosan megadni, hogy küldeményünk biztosan célba érhessen, és az esetlegesen felmerülõ probléma esetén e-mailben értesíteni tudjuk Önt! Ha egy héten belül nem érkezne meg csomagunk, kérjük, jelezze azt felénk e-mailben, vagy telefonon!

Köszönjük a megrendelését!